Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Kapper Charlie’s Angels

Waarschijnlijk wil jij net als ik het beste model en de beste styling die mogelijk is met het haar dat je hebt. En zoek je een salon met dit talent en inzicht. Ben je ook op zoek naar juist die ene kapper die van een behandeling een ambachtsfeestje maakt?

Vavavoom

Terecht, ons haar is ons dierbaar. De coupe, de kleur en de gezondheid bepalen of je straalt of niet. Net die extra ‘vavavoom’ die zorgen dat mensen hun hoofd naar je omdraaien. Die jouw sprankeling direct oppikken en er zelf ook het liefst onder bedolven willen worden. Een beetje glam, nuchtere Nederlandse glamour. Heel eerlijk gezegd is dit toch wat je zou willen?

De juiste haar visie

Charlie denkt daar net zo over. En met deze visie begon Charlie als kapper in Rotterdam. De zorg en liefde voor het vak die Charlie heeft bleef bij de Rotterdammers niet onopgemerkt. Het bracht hem een zeer trouwe groep klanten. Na een topcarrière van 22 jaar werd het tijd voor de frisse Zeeuwse wind door het haar.

No goodbye

Charlie vertrok uit Rotterdam en startte zijn kapsalon in Kortgene. Bijna al zijn klanten verhuisden mee. Reizen een lang eind om in zijn stoel te zitten. De kappersstoel voor echt vakmanschap. En zo is het regelmatig druk in het kleine pittoreske dorp Kortgene. Het maakte van kapper Charlie’s Angels een begrip in Zeeland en omgeving.

Haartrends

Charlie, zelf nooit te oud om te leren, schoolt zelf continu bij. Alle kneepjes van het vak leert hij zijn (inmiddels) drie Angels: Angela, Fay en Thamar. Samen ontvangen ze jou voor een ontspannende behandeling in een prachtige ruimte. Een oude bar werd volledig omgetoverd tot een fijne, warme en ruimtelijke salon.

Behandeling en verzorging

Je kunt er terecht voor haarbehandelingen, make-up en verzorgingsproducten voor huid en haar. En om even bij te kleuren in de zonnestudio.

Moment voor jezelf

Misschien moet je een stukje rijden voor je behandeling door het prachtige Zeeuwse landschap. Gratis parkeren voor de deur is dan een aangename verrassing.

Openingstijden Charlie’s Angels

ZO + MA

GESLOTEN

DI

9.00 – 17.30 UUR

WO

9.00 – 17.30 UUR

DO

9.00 – 17.30 UUR

VR

9.00 – 17.30 UUR

ZAT

8.30 – 13.30 UUR

PRODUCTEN

BEHANDELINGEN

ZONNEBANK

EEN VRAAG STELLEN

Referenties van klanten

  • Daar kwam ik; dik lang haar met een slag en gevoelige hoofdhuid. Charlie gaf me advies over de coupe, de verzorging en de producten. Knippen krijgt bij Charlie's Angels een andere dimensie. Staan, zitten, buigen en draaien tijdens de knipbeurt met een ongelofelijk mooi resultaat. Ik ben om! Eindelijk een perfecte kapper, goud waard!
    Adinda

Wat kun je verwachten?

Maak je een afspraak bij Charlie dan wordt er ruimte voor je vrijgehouden in de agenda. Ook voor de puntjes op de i. Je bent bij Charlie geen routine of een nummer maar een bekende.

Type stylist

Je kunt zelf aangeven of je geholpen wil worden door stylist Thamar, een van de top stylisten Fay of Angela of door master stylist Charlie zelf. De behandelingen met bijbehorende tarieven zijn verschillend per stylist omdat de hoeveelheid ervaring een rol spelen. De eerlijke prijzen kun je hier bekijken. 

Merkenrange

Charlie werkt met zijn favoriete haarmerken: Olaplex, Sebastian, Biolage en Wella. Voor make-up en huidverzorging is dat Lookx.

Hair hulp

Ben je hier niet terechtgekomen voor een nieuwe look maar omdat je dé oplossing zoekt voor een probleem met je haar? Ook daar heeft Charlie ervaring mee. Loop eens binnen of geef een belletje. Stuur je een bericht per mail dan kun je binnen 24 uur een reactie verwachten.

 

Call Now Button